keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Heipat Barcelonalle!

 On viimeisen postauksen aika ja kirjoittelemmekin sitä junassa kohti Seinäjokea. 

Työharjoittelun päätyttyä meillä oli vielä muutama päivä vapaata ennen Suomeen paluuta. Paljon tuli nähtyä ja koettua, sillä otimme viimeisistä päivistä kaiken ilon irti. Kävimme Human Bodies -näyttelyssä, jossa esillä on mm. 12 aitoa ihmisruumista ja 150 elintä. Näyttely sisälsi paljon tietoa ihmiskehon toiminnasta ja ulkoisten tekijöiden vaikutuksista kehoon, mikä oli erittäin mielenkiintoista. 

Yksi nähtävillä ollut ihmisruumis


Olimme suunnitelleet piknikkiä jo ensimmäisinä viikkoina, mutta vasta viimesinä päivinä tuli hyvä hetki sen toteuttamiseen. Lähdimme Turo de la Rovira nimiselle bunkkerille, josta oli upeat maisemat kaupunkiin. Paikalliset olivat suositelleet paikkaa ja siellä olikin paljon espanjalaisia nuoria nauttimassa auringonlaskusta kaupungin yllä. 




Saimme Barcelonaan myös suomiseuraa, kun kolme luokkakaveriamme tulivat käymään minilomalla. Muutamaan päivään mahtui hyvää ruokaa, live musiikkia ja Barcelonan nähtävyyksiä. Kävimme Montjuic kukkulalla, josta odotimme näkevämme hienoja maisemia. Maisemat kukkulan päältä olivat lähinnä satama-alueen kontteja ja laivoja, mutta onneksi Placa de les Cascades hiveli silmiä Montjuic-kukkulan juurella. 


Placa de las Cascades



Kiitokset kaikille lukijoille. Feliz Navidad! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipat Barcelonalle!

 On viimeisen postauksen aika ja kirjoittelemmekin sitä junassa kohti Seinäjokea.  Työharjoittelun päätyttyä meillä oli vielä muutama päivä ...