keskiviikko 8. joulukuuta 2021

Viimeisiä viikkoja viedään

Aika on mennyt nopeasti täällä Barcelonassa ja harjoittelukin on jo loppusuoralla !

Viimeiset kolme viikkoa harjoittelupaikassamme on ollut toisen vuoden fysioterapiaopiskelija Barcelonasta. Hänellä ei vielä ole ollut pidempää harjoittelua, kun taas meillä oli heti kakkosvuoden syksyllä ensimmäinen pitkä harjoittelu. Hän oli kotoisin Ranskasta, mutta opiskelee täällä Barcelonassa. Kommunikointi oli hieman haastavaa, sillä hän ei puhunut kovin hyvää englantia ja meidän vähäiset espanjan taidot eivät vielä riitä syvällisempiin keskusteluihin.  Kyselimme häneltä kuitenkin mitä heidän opinnot ovat sisältäneet ja ne kuulostivat hyvin samankaltaisilta kuin meidänkin opinnot. 

Viikonloppuna kävimme sirkuksessa Barcelonan satamassa. Kokemus oli hauska ja erilainen, sillä emme ihan kaikkia vitsejä ymmärtäneet. :D Kävimme myös Museu de Ciències Naturals de Barcelona -museossa, joka oli mielenkiintoinen kokemus. 



Circ Historic Raluy

NAT-museo





Plaça de Sant Jaume -aukion jouluvaloja



Muutama päivä sitten kävimme ihastelemassa maisemia Tibidabon vuorella, josta näimme Barcelonan kaunpungin. Menimme sinne junalla Peu del Funicular-pysäkille ja sieltä kävelimme ylös Tibidabon vuorelle. Matkalla oli huima määrä portaita, joten samalla sai hyvän porrastreenin. Tibidabon vuorella oli kaunis kirkko tarkkoine yksityiskohtineen sekä muutama huvipuistolaite kuten maailmanpyörä ja vuoristorata. Maisemat oli mahtavat! Harmi, että siellä ei kauaa viihtynyt, sillä ylhäällä oli kovin tuulinen sää, joka tuntui luissa ja ytimissä. 











Kaunpungin isoimmilla kaduilla ja tunnetuissa rakennuksissa on omat jouluvalonsa ja olemme niitä ihastelleet illasta toiseen. 

Casa Batllo


Casa Mila

Hotel Majesticin jouluvalot

Passeig de Gracia -kadun jouluvalot


Placa Catalunya



2 kommenttia:

Heipat Barcelonalle!

 On viimeisen postauksen aika ja kirjoittelemmekin sitä junassa kohti Seinäjokea.  Työharjoittelun päätyttyä meillä oli vielä muutama päivä ...